Despre noi

DESPRE NOI

COMPAS SERVICE fondat în anul 1994 în Arad funcționează sub deviza "Încredere, onestitate, calitate și competență tehnică", criterii care au stat la baza a tot ceea ce am realizat de-a lungul anilor. Investiția noastră s-a concretizat atât în echipamente de ultimă generație, cât mai ales în instruirea personalului, lucru care face ca autoturismul dumneavoastră să se afle în cele mai bune și competente mâini. Indiferent dacă aveți o problemă simplă sau complexă, avem echipa, tehnologia, pasiunea și răbdarea pentru a o rezolva. Serviciile noastre sunt complete și conțin toata gama aferentă acestor reparații din care amintim: schimburi de ulei și revizii tehnice; reparații la sistemul de frânare, direcție și suspensie; diagnoza computerizată; reparații ale sistemului de admisie și evacuare; punerea la punct a sistemului de distribuție; reparații ambreiaje și transmisii; inspecțiile tehnice periodice; lucrări de tinichigerie și vopsitorie. Clienții noștri sunt fideli și revin mereu în service, iar acest lucru se reflectă și în prețurile noastre corecte, care includ servicii și piese de origine sau de producător într-o ofertă imbatabilă. Știm că timpul dumneavoastră este prețios, așa că lăsați-ne să vă îndepărtăm stresul atunci când vizitați locațiile noastre. Permiteți-ne să facem noi munca grea, în timp ce dumneavoastră vă petreceți ziua fără griji.

LĂSAȚI-NE PE NOI

Contați pe cunostințele și experiența noastră. Autoturismul dumneavoastră este în mâinile cele mai bune. Dorim să oferim rapiditate, calitate, onestitate și să dăm valoare fiecărei interacțiuni.

NE PASĂ CU ADEVĂRAT

Întreținerea adecvată prelungește durata de viață a vehiculului dumneavoastră. Aducem tehnici avansate și diagnostice de vârf la fiecare reparație.

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Vrem să fim service-ul de întreținere și reparații auto la care apelați pentru toate nevoile dv. Avem mulți ani de activitate, ne străduim să oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate posibilă, pentru a obține satisfacția lor deplină, iar aceștia ne-au arătat aprecierea lor, revenind la noi cu regularitate. Nu vrem altceva decât să vă menținem în siguranță, atât pe dv. cât și autovehiculul dv. pe drum.

ECHIPA NOASTRĂ

Ne-am angajat să reparăm și oferim calitate și valoare. Mecanicii noștri sunt foarte calificați și au ani buni de experiență. Mai presus de toate, adoră mașinile și le pasă de autoturismul dv. Avem instrumente, abilități și dorința de a vă ajuta. Veniți să vedeți de ce niciun service nu este la fel de rapid, calificat sau convenabil ca noi.