Rólunk

RÓLUNK

Az 1994-ben Aradon alapított COMPAS SERVICE, "Bizalom, őszinteség, minőség és technikai hozzáértés" mottó alatt működik. Ezek a kritériumok voltak az alapjai mindannak, amit az évek során elértünk. Beruházásunk a legkorszerűbb felszerelésekbe, és különösen a személyzet képzésében valósult meg. Autójának akár egyszerű, akár összetett problémája van, nálunk megvan a csapat, a technológia, a szenvedély és a türelem a megoldáshoz. Szolgáltatásaink teljes körűek, és a javítások teljes skáláját tartalmazzák, amelyek közül megemlítjük: olajcserék és műszaki javítások; a fék-, kormány- és felfüggesztőrendszer javítása; számítógépes diagnózis; a szívó- és kipufogórendszer javítása; a vezérműszíj cseréje; tengelykapcsoló és sebességváltó javítása; időszakos műszaki ellenőrzések; bádogos és festő munkák. Tisztességes árainkat, amelyek az eredeti és a gyártói szolgáltatásokat és alkatrészeket verhetetlen ajánlatban tartalmazzák mi sem bizonyítja jobban, mint ügyfeleink hűsége, akik mindig visszatérnek a szervizünkbe. Tudjuk, hogy drága az ideje, ezért engedje meg, hogy enyhítsünk a stresszes hétköznapokon, amikor meglátogatja telephelyeinket. Engedje meg, hogy végezzük a munkánkat, miközben ön autóját a legjobb kezekre bízza, így gondtalanul töltheti napját.

BíZZON BENNÜNK

Bízzon tudásunkban és tapasztalatainkban. Autója a legjobb kezekben van. Gyorsaságot, minőséget, őszinteséget akarunk kínálni, és értéket adunk minden alkalommal amikor ránk bízza autóját.

MINKET TÉNYLEG ÉRDEKEL

A megfelelő karbantartás meghosszabbítja járműve élettartamát. Minden javításhoz fejlett technikát és korszerű diagnosztikát kínálunk.

AZ ÍGÉRETÜNK

Szeretnénk az az autószerviz lenni, amelyet ön, autója karbantartására és javítására minden szükséges esetben igénybe vesz. Sok éves tevékenységet folytatunk, arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk teljes elégedettségük elérése érdekében. Ügyfeleink elégedettségét bizonyítja, hogy rendszeresen visszatérnek hozzánk. Azt szeretnénk, hogy biztonságban tartsuk Önt és járművét az útakon.

CSAPATUNK

Elkötelezettek vagyunk a minőségi javítás mellett. Szerelőink magasan képzettek és sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Mindenekelőtt szeretik az autókat és törődnek az Ön autójával. Megvannak az eszközeink, készségeik és vágyunk arra, hogy segítsünk Önnek. Jöjjön el hozzánk és bizonyosodjon meg róla,hogy másik autó szerviz nincs olyan gyors, minősített és nem nyujt olyan szolgáltatást mint mi.